Διάρκεια λειτουργίας

Ο Σταθμός λειτουργεί από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Ιουλίου,(εκτός επίσημων αργιών), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 μέχρι τις 17:00. Υπάρχει όμως η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών σας  μέχρι τις 20:00 καθημερινά καθώς και το Σάββατο το πρωί.  Από την 1 έως 31 Αυγούστου λειτουργεί για την φύλαξη των παιδιών με δραστηριότητες και παιχνίδια 

Φαγητό

Στο Σταθμό μας προσφέρονται 2 γεύματα. Πρωινό και μεσημεριανό, σε συνεργασία με τον παιδίατρο και τον διατροφολόγο.

Μεταφορά

Τα παιδιά μεταφέρονται από το σπίτι τους το πρωί και επιστρέφουν το μεσημέρι ή το απόγευμα με το σχολικό μας λεωφορείο, εφόσον το επιθυμείτε. Υπάρχει και η δυνατότητα για μεταφοράς παιδιών(εκτός σταθμού μας)  από το σπίτι τους  προς το νηπιαγωγείο ή το δημοτικό τους και αντίστροφα.

Ιατρική παρακολούθηση

Στο Froggy όλα τα παιδιά έχουν μηνιαία  ιατρική παρακολούθηση από Παιδίατρο. Υπάρχει συνεργασία και παρακολούθηση   με Παιδοδοντίατρο και  Λογοπαιδικό καθώς και ομάδες γονέων με την Παιδοψυχολόγο.

Ενημέρωση

Υπάρχει η καθημερινή ενημέρωση σας, μέσω  e-mail σχετικά με το τι έκανε το παιδί σας στο σταθμό (Δραστηριότητες, φαγητό , παιχνίδι, ύπνος κ.α) και μηνιαία επικοινωνία στο σταθμός μας για την πρόοδο του από την παιδαγωγό του.

Εκπαιδευτικές εκδρομές

Πραγματοποιούμε ανά μήνα ή ανά δίμηνο εκπαιδευτικές εκδρομές με το σχολικό μας λεωφορείο σε αθλητικούς χώρους, μουσεία, εκθέσεις, παιδικούς χώρους.

Ασφαλιστική κάλυψη

Όλα τα παιδιά στο Froggy είναι ασφαλισμένα κατά την παραμονή τους, στους χώρους του σταθμού μας καθώς και στην μεταφορά τους με το σχολικό μας λεωφορείο.

To Top